Välkommen till Elim Kids!

Varje söndag är alla barn välkomna till Elim Kids! Är du mindre än 4 år får du ta med en förälder. Här får barnen lyssna till Bibelns spännande berättelser genom drama, musik och sång. Vi leker roliga lekar och pysslar!

Elim Kids börjar i samband med gudstjänsten tillsammans med hela församlingen i kyrksalen. Sedan får barnen följa med ”Kids-ledarna” ner till församlingsvåningen, där vi har en gemensam start med storsamling för barn i alla åldrar. Sen delar vi upp oss i olika aktivitetsgrupper. Grupperna varierar från gång till gång, till exempel utebandy, lego, pyssel, dans eller bakning.

Det finns även en grupp för de lite äldre barnen som går i åk 5 till 7 – Elim Tweens. Där pratar vi lite djupare tillsammans kring veckans ämne och har skoj tillsammans. Vill barnet hellre stanna kvar i en aktivitetsgrupp så går det givetvis också bra.