Barnens egen gudstjänst!

Varje söndag är alla barn välkomna till Elim Kids!
Det finns tre olika typer av Kids-samlingar:

Elim Kids – där vi samlas i olika åldersgrupper, får höra spännande berättelser från Bibeln genom drama, musik & sång. Ibland får vi besök! Vi får ge ”snällkollekt”, fira födelsedagar, fika, pyssla, leka, tävla och massor med annat kul!

Elim Kids Punkt – är en samling där vi träffas i helgrupp i alla åldrar. Vi har en andakt och ber tillsammans. Efter vår gemensamma samling får barnen välja att gå till olika punkter (stationer) och göra olika saker, till exempel bygga lego, spela pingis eller spela spel tillsammans.

Elim Kids Sport – är en fartfylld samling där vi sportar i en idrottshall eller utomhus. Innan vi avslutar har vi en kort samling och pratar om Gud på ett sportigt sätt! På Elim Kids Sport är det bra att ta med innegympaskor, vattenflaska och kläder efter väder! Har du inga innegympaskor går det bra att vara barfota!

Klicka här för att se vilka veckor vi har Kids, Punkt eller Sport!

Vi börjar tillsammans med de vuxna i kyrksalen (förutom när vi har Sport, då samlas vi i entrén). Efter en stund får alla barn följa med Kids-ledarna till samlingen.

Ta med en vuxen om du känner dig osäker på att vara ensam, eller om du är 4 år eller yngre!

Har du frågor eller funderingar?
Kontakta gärna någon av Elim Kids ledare: