SKÖVDE RPG-FÖRENING

Onsdagar 15.00

Program våren 2022

26/1 Immanuelskyrkan INSTÄLLT

Landet mellan de stora sjöarna”. Torbjörn Hallerbäck delar journalistiska erfarenheter med oss.

2/2 Elimkyrkan INSTÄLLT

”Episoder från arbetet som veterinär vid Djursjukhuset i Skara”. Eva Gustavsson Skärv berättar.

9/2 Matteuskyrkan

”Önskepsalmer”. Vi sjunger tillsammans med kyrkomusiker Daniel Jarl med kollegor.

16/2 Pingstkyrkan

”Livet i Nordkorea”. Sven-Erik Johansson Sollebrunn, lantbrukare och biståndsarbetare berättar och visar bilder.

23/2 Immanuelskyrkan

”Äldres hälsa”. Distriktsläkare Margareta Hellgren föreläser.

2/3 Elimkyrkan

”Japan – utmaningarnas land!”. Missionärerna Ann-Christine och Evert Kullberg Vårgårda. Tal, sång och musik.

9/3 Frälsningsarmén

”Får man älska en förälder som mördat”. Solrosen, del av Räddningsmissionen berättar om sin verksamhet bland barn som har en frihetsberövad förälder.

16/3 Pingskyrkan

”Min mormors sånger”. Hans Blomberg,Lapplisas barnbarn sjunger och berättar.

23/3 Immanuelskyrkan

”Artur Eriksson – hela Sveriges sångarpastor”. Åke Nordqvist och Hans Carlén sjunger och spelar.

30/3 Elimkyrkan

”Vi ses vid Mukimbungu”. Om Missionsförbundets första missionärer. Uppoffring, passion och kärlek. Erik Hallåsen och Tord Jonsson berättar.

6/4 Matteuskyrkan

”Hopp i nöd och förföljelse”. Eva, presentatör från Open Doors, berättar om situationen för de förföljda kristna i världen.

13/4 Pingskyrkan

”Säg det med blommor”. Charlotte Gustavsson Ahlin från Blomsterhallen arrangerar och inspirerar.

20/4 Immanuelskyrkan

”Musik är mer än tusen ord”. Ingemar Olsson sjunger och spelar.

27/4 Elimkyrkan

”Gud gömmer sig bakom en björk”. Pastor Britta Hermansson berättar utifrånsin nya bok.

4/5 Frälsningsarmén

”Neta med vänner”. Sång , musik och vittnesbörd från Timmersdala.

11/5 Pingstkyrkan

”I dur och moll”. Anette och Eric Anders sjunger, spelar och presenterar sin bok som finns till försäljning.