Söndagsskola_logga_utantext

Välkommen till Söndagsskolan!

Alla barn är välkomna till söndagsskolan! Är du mindre än 3 år får du ta med en förälder. I Elimkyrkans söndagsskola får barnen lyssna till Bibelns spännande berättelser genom drama, musik och sång. Vi leker roliga lekar och pysslar! Du som är förälder kan lämna ditt barn i kyrkan och få tid till annat eller stanna kvar i kyrkan!

Söndagskolan börjar med en gemensam start för alla barn för att sedan delas upp i åldersgrupperna: 3-5år, 6-8år, 9-12år. Ibland är söndagsskolan med en liten stund på Gudstjänsten. Klockan 12:30 är söndagsskolan och gudstjänsten slut och då öppnar Elimkyrkans café. Du som är förälder får gärna stanna på en fika!

Hör gärna av dig till någon av oss som jobbar i Elimkyrkan om vill veta mer om Söndagsskolan i Elimkyrkan i Skövde >>