Häng med på Torpturné 2021!

2021 kommer Sverige att bubbla av Torp, från nord till syd och öst till väst. Vår längtan är att Sverige ska fyllas av lokala mötesplatser, där de olika platsernas unika förutsättningar får sina tydliga uttryck, men där Grundstenarna i Torpkonferensen – d.v.s bön, andlig fördjupning, mission och den livsviktiga insamlingen till vårt gemensamma arbete i Sverige och i världen förenar oss.

Under v. 18 den 5 – 9 maj landar Torpturnén i Skaraborg.

Håll utkik här på hemsidan då det kan uppdateras under veckan, exempelvis vad som händer i andra församlingar i Skaraborg eller info från EFK. Följ gärna Elimkyrkans Facebooksida för att få notiser när saker dyker upp. Välkommen att vara med!

Vill du veta mer om Torp? Klicka på bilden högst upp.

ONSDAG 5 MAJ

19.00-20.30: Seminarium från Sverigeprogrammet EFK – Omstart. Klicka på någon av bilderna nedan för information & länk till seminarierna.

TORSDAG 6 MAJ

19.00-20.30: Seminarium från Internationella programmet EFK – Sändande med Jesus som exempel. Klicka på bilden för information & länk till seminarierna.

FREDAG & LÖRDAG 7-8 MAJ – Segolstorp Night & Torp Tonårskonferensen

Vanliga år intar tonåringarna ett eget område på Torp och har Tonårskonferens! I år blir det annorlunda, i år åker vi med på turnén! Från norr till söder, öst till väst kommer Torp kunna sprida sin husvagnsdoft, sitt hamburgeos och framförallt sitt fokus på Gud.  I år gör Elim Youth, kyrkans ungdomsgrupp, sitt egna Torp! Vi kommer att träffas på fredag och lördag för att ta del av seminarier, tävlingar, lekar och annat skoj. Dessutom är vi med på Segolstorp Night som är en riktigt peppkväll inför sommarens ungdomsläger.

Mer info kommer ut direkt i ungdomsgruppens kanaler.

LÖRDAG 8 MAJ – Filadelfia Timmersdala

Ge inte upp – ge hopp!!
Vi lever i en tid som är i stort behov av hopp. Ett robust hopp som håller att förankra hela livet i. Den 8 maj vill ge det vidare. Kolla in vår liveauktion den 8 maj. Det kommer bra musik, intressanta samtal, självklart kan du göra flera bra klipp. Klicka på bilden för mer info.

SÖNDAG 9 MAJ

KL. 11:00 GUDSTJÄNST & KL. 13:30-16 KALASRALLY

Välkommen till Skaraborgs Torpturné Gudstjänst! Kom gärna med 10-15 minuter innan gudstjänsten då det kommer rulla en del filmer från EFK som start. Medverkande: Predikan Micael Nilsson, Mötesledare Waldemar Sjögren, Helen Richard – regionansvarig Europa/Mellanöstern, Johanna Karp med team.

Insamlingen under Torpturnén går till vårt gemensamma nationella och internationella arbete. Klicka här för att läsa mer om projekten och vad din gåva kan göra.  Skicka in pengar via bankgiro 900-4037 med märkning: ”Torp2021” eller Swisha din gåva till 900 4037 med samma märkning. Tillsammans gör vi Torp 2021!

Klicka på bilden nedan för att komma till söndagens gudstjänst.

Kl 13:30-16 KALASRALLY – Klicka på bilden för att veta mer och anmäla dig.

1-31 MAJ – Cykla, spring, gå…

– Var med i vår motionsutmaning och bidra samtidigt med medel till EFKs internationella arbete för att minska fattigdomen i världen. Klicka på bilden för att läsa mer och anmäla dig.

Vår gemensamma bön 2021

Vi ber för nära

Be för grannar, vänner, familj, de du möter i din vardag.

Be att denna tid ska få väcka en längtan efter Jesus i deras liv.

Be att Gud visar dig hur du kan får vara en bärare av hopp

Vi ber för samhället/staden

Sök stadens bästa! Be Gud visa dig/din församling vilka behov ni kan möta på er plats.

Be för Kristi Kropp på din plats välsigna de andra församlingarna.

Vi ber för landet

Be för tiden i Sverige efter pandemin.

Vi ber att ensamhet, isolering och polarisering som vill driva oss isär istället ska vändas till enhet, närhet och gemenskap.

Vi ber för den unga generationen om glädje, hopp och framtidstro.

Vi ber för världen

Vi ber för vårt internationella arbete. För våra missionärer och partnerorganisationer. Be om tro och tålamod i det fortsatta arbetet.

Vi ber för våra alla runt om i världen som redan innan pandemin levde i utsatthet.

Vi ber om förbarmande, rättvisa och hopp.