Inbjudan till Tacokväll i Elimkyrkan fredagen 11 mars kl 18.00

Varmt välkommen att delta i god gemenskap och samtal om något av det viktigaste vi har, nämligen våra barn och ungdomar.

Denna fredagen kommer fokus främst att ligga på SPEED, en av våra utåtriktade verksamheter för barn i låg- och mellanstadieålder. Senaste året har denna aktivitet legat på paus, dels pga pandemin men främst för att vi ej haft tillräckligt med ledare som kunnat driva arbetet framåt. Vi kommer också att prata om behovet av ett barn- och ungdomsråd.

Du behövs!

Om du känner att ditt hjärta slår ett extra slag för barn och vill att denna aktivitet ska fortsätta vara en utav Elimkyrkans utåtriktade arbeten så var med denna kväll.

Genom att vara med skriver du inte upp dig på att vara ledare utan du visar ditt stöd, kanske kommer med tankar och idéer på hur vi kan utveckla och förändra för att kicka igång arbetet igen.

Oavsett om du vill vara en ’Speedledare’ eller om du vill hjälpa till någon gång ibland med praktiskt hjälp som fika, städ eller annat som behövs just den gången så är du varmt välkommen.

Ibland kan det vara skönt att bara ha en extra person på plats som finns där för barnen och lyssnar på dem.

Haka på denna härliga kväll och anmäl dig till barn- och ungdomsledare Joelle Cristea Turesson, antingen på mail: joelle.cristea@elimskovde.se eller via telefon 076-022 25 11.

Tacosen kostar 40:- för dig som är 12 år och uppåt och 20:- för yngre. För att veta hur mycket mat vi ska fixa önskar vi att du meddelar oss senast onsdagen den 9 mars.

Tveka inte heller att höra av dig ifall du har frågor.

Hoppas vi ses! Gud välsigne dig!

Joelle, Erik & Evelina