Snart är det dags för en helg tillsammans på Sundsviksgården! En helg där vi får umgås med nya och gamla vänner, spela fotboll, bada (!), koppla av och äta glass. Men också lyssna till undervisning och predikan, samtala om stora och små frågor, lovsjunga och be tillsammans.

Alla är välkomna med! Du behöver inte vara medlem i församlingen eller aktiv i kyrkan för att följa med. Alla aktiviteter under helgen är frivilliga.

Vet du någon som inte har har dator eller smartphone och behöver hjälp att anmäla sig?
Kontakta Joelle: 070-510 62 78

Det kommer även finnas en dator tillgänglig i kyrkan efter gudstjänsterna fram till Sundsvikshelgen.

Praktisk information

Boende. På Sundsviksgården finns ett antal rum med olika antal bäddar, några med egen toalett och några i en byggnad med gemensamma toaletter. Det finns flera ytterligare gemensamma toaletter på gården. När du anmäler dig skriver du om du delar rum med någon särskild. Kom ihåg att ta med egna sängkläder. Täcken och kuddar finns på varje rum.

Mat. Vi lagar och äter gemensam frukost, lunch, middag och fika. Det kommer att finnas listor med olika ”matlag”.

Pris. I priset ingår mat och logi för hela helgen.
2-6 år: 100 kr
7-18 år: 320 kr
Vuxen: 470 kr
Familjepris: 1200 kr

Transport. Skriv i anmälan om du inte har möjlighet att ta dig till Sundsviksgården på egen hand. Då löser vi det tillsammans!
Se karta längre ner.

Vad är Sundsviksgården?

Sundsviksgården är en kursgård i kristen logi. Gården är vackert belägen, nära Uddevalla, vid havet med utsikt över Byfjorden. Den ligger precis vid havsstranden och det skapar en atmosfär av lugn och ro. Samtidigt ger vattnet, stranden, gräsytorna och skogen möjlighet till massor av aktivitet och lek.