Speed

Välkommen till Speed! För alla barn i låg- eller mellanstadiet.

Vad är Speed?

Speed är en aktivitet för dig som går i låg- eller mellanstadiet (Om du är äldre och vill vara med eller är förälder och vill engagera dig kan du bli hjälpledare! Kontakta Elsa: 0760 34 56 60).

Varje vecka finns ett spännande och fartfyllt program. Till exempel spelar vi in film, spelar laserdome, gör extra roligt pyssel, har tårttävling och mycket annat! Varje samling avslutas med en andakt i där vi som är ledare berättar något i koppling till vår kristna tro till exempel att vi tror att livet inte är en slump utan har en mening och att varje människa är värdefull!

Onsdagar 17:30-19:00 i Elimkyrkan. Badhusgatan 27 Skövde.

Anmälan? Kostnad?

Du behöver inte anmäla dig till Speed, det är bara att dyka upp! Speed är till största del kostnadsfritt. Undantagen är de gånger vi gör något extra utanför kyrkan (till exempel Laserdome, bad på Arenan eller Stellas lekland), då kan man få stå för en del av kostnaden själv. Det är viktigt för oss att alla Speedbarn kan vara med! Har du av någon anledning inte möjlighet att betala, kontakta oss så löser vi det!

Andra frågor? Kontakta Samuel Abrahamsson 0708-20 95 72 eller Gunnar Björkenor 0766-26 21 91

Vill du få sms med information om ändringar m.m. sms:a ”ja speedinfo” till 0760-34 56 60.
Förändringar i programmet kan ske men meddelas via sms eller hemsida.

OBS! Om du har fått sms tidigare men inte får det längre kan ditt nummer ha kommit bort i en uppdatering. Skicka då ”ja speedinfo” till ovanstående nummer.

Våren 2019

23 januari – Terminsstart!
Terminen kör igång med skojiga lekar och gott fika!

30 Januari –  Bildjakten
Vi utforskar alla skrymslen och vrår i kyrkan. Kanske en plats där du inte varit förut?

6 Februari – Spelkväll
Vi spelar nya och gamla spel, kanske får du en ny favorit!

13 Februari – Sportlov, inget Speed

20 Februari – Hela Speed bakar
Chokladtårta, semlor, pizza. Vi bakar och äter!

27 Februari – Vinterutflykt
Vi ger oss ut och gör en vinteraktivitet. Pulka, skridskor eller något helt annat. Mer info kommer.

6 Mars – Kreativ kväll
Vi använder våra kreativa förmågor och har pysselverkstad.

13 Mars – Äventyrsbad
Vi besöker Arena Skövde och tar oss ett dopp eller kanske ett åk i en rutschkana. Mer info kommer.

20 Mars – Mello på Speed
Nytt för i år är Speeds egen Mello-festival!

27 Mars – Bygga kartongslott
Vi bygger vad som finns i fantasin med hjälp av kartonger.

3 April – Balthazar
Vi gör ett besök på Balthazar. Samling vid Balthazars entré kl 17.30, kvällen slutar 19.30. Mer info kommer.

10 April – Påskvandring
Vi lär oss mer om varför vi firar påsk. Vi får vara med i påskhistorien som den berättas i Bibeln.

17 April – Påsklov, inget Speed

24 April – Utomhusaktivet
Vi går på tipspromenad eller utför experiment ute!

1 Maj – Första Maj, inget Speed

8 Maj – Avslutning
Terminen avslutas med kul lekar och grillning!