9 oktober – Stellas lekland!

Speed åker till Stellas lekland! Vi samlas redan 17.00 för dem som har möjlighet. Därefter har vi drop-in till 17.30, kvällen slutar som vanligt 19.00.

Kostnaden för besöket är 50 kr – swisha till Samuel: 0708 20 95 72
Är kostnaden ett hinder så hör av dig till Samuel så löser vi det ändå.

Vad är Speed?

Speed är en aktivitet för dig som går i låg- och mellanstadiet (från åk. 1)! Varje vecka finns ett spännande och fartfyllt program. Till exempel spelar vi in film, spelar laserdome, gör extra roligt pyssel, har tårttävling och mycket annat! Varje samling avslutas med en andakt i där vi som är ledare berättar något i koppling till vår kristna tro, till exempel att vi tror att livet inte är en slump utan har en mening och att varje människa är värdefull!

Onsdagar klockan 17.30-19.00

Du behöver inte anmäla dig till Speed, det är bara att dyka upp! Speed är till största del kostnadsfritt. Undantagen är de gånger vi gör något extra utanför kyrkan (till exempel Laserdome, bad på Arenan eller Stellas lekland), då kan man få stå för en del av kostnaden själv. Det är viktigt för oss att alla Speedbarn kan vara med! Har du av någon anledning inte möjlighet att betala, kontakta oss så löser vi det!