Nu är det dags att anmäla sig till sommarens bästa läger!

För dig som är född 2006 – 2010

Lägret drar igång onsdag 31 juli kl.10.00 med fika. Lägret slutar söndag 4 augusti kl.11.00 med en en avslutningsgudstjänst för barn, föräldrar och syskon. Efteråt finns det fika att köpa för alla besökare

Välkommen med på en spännande och rolig lägervecka med massor av upplevelser, sport och bad. Varje dag har vi samlingar då vi sjunger lovsång och berättar om Jesus.

Sjöhaga ungdomsgård ligger vid sjön Lången utanför Timmersdala, se karta längre ner.

Anmälan

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret på www.korskyrkanmariestad.se/sjohaga/
Därefter betalar du in lägeravgiften på 450 kr.
(Anmälan öppnar 29 april kl. 11.00)

Det här lägret har ett begränsat antal platser. Lägret brukar bli fullt. Om lägret blir fullt stänger vi ner möjligheten till anmälan. Vi gör allt vi kan för att så många som möjligt ska kunna få plats. Vi letar därför efter husvagnar. När anmälan skrivs kan du lämna ett meddelande om du har en husvagn att låna ut under lägerveckan.

Kostnad: 450 kr/deltagare
I priset ingår även godispengarna á 10:-/ dag i lägrets kiosk (där 10 kr räcker riktigt långt!).

Ta med:

Badkläder, lakan, regnkläder, oömma kläder, namnad vattenflaska, Bibel och anteckningsblock (de barn som inte har varit med tidigare på lägret får en bibel), regnkläder och stövlar, extra strumpor (det kan bli lite blött på golvet när många barn ska ta av sig regnkläder och stövlar), varma tröjor och varma byxor (det känns ofta extra kallt när det är fuktigt).

Ta INTE med:

Något som innehåller hasselnötter eller jordnötter. Det finns barn med allergi med på lägret! Mobiltelefon är inte förbjudet men diskutera hemma om den ska med och hur den ska användas.

Arrangörer

Lägrets arrangeras av Sjöhaga ungdomsgård tillsammans med församlingarna:
Pingstkyrkan Sandhem, Korskyrkan i Mariestad, Elimkyrkan i Skövde, Skogsrokyrkan, Pingstkyrkan i Stöpen, Pingskyrkan i Falköping, Timmersdala Frikyrkoförsamling. Lägerplatserna går i första hand till barn i koppling till dessa församlingar men vi gör allt vi kan för att alla som vill ska kunna vara med på lägret!