projekt_skillnad5

Projekt som gör skillnad!

Elimkyrkan är med och bidrar till att människor på platser där nöden är stor får medicin och andra förnödenheter. Genom intäkter från second handbutiken ”Gengåvan” är vi till exempel med och understödjer löner till piloter och mekaniker på missionsflyget MAF. Flygplanen från MAF flyger i länder där politiska oroligheter gör det allför riskabelt för hjälptransporter och i länder där avstånd eller vägnät gör biltransporter helt uteslutet.

Det mesta av arbetet som MAF gör når inte svenska medier hur viktiga och avgörande insatserna än är. Men ett exempel på en hjälpinsats där flygplanen från MAF var med och gjorde ett viktigt arbete som uppmärksammades i alla värdens medier var vid den mest kritiska perioden under svältkatastrofen på Afrikas horn då MAF tidigt kunde vara på plats med förnödenheter och läkare.

MAF når dagligen människor med humanitär hjälp där behoven är som störst!

Kom med och hjälp till med arbetet på Second Hand butiken Gengåvan” >>
Läs mer om missionsflyget MAF här >>