ElimYouthbredlogga

Elim Youth

Avslutningskväll 1 juni!

Vi ändrar om i programmet lite och kör avslutningskväll för terminen nu på fredag 1 juni! Vi kommer käka mat ihop, gå igenom våra roligaste minnen, äta glass och godis och det kommer finnas chans att själv uppträda med något! Kom kom kom! Det kommer bli riktigt roligt!

Tiderna: kl 17 har vi Centrum och sedan startar kvällen direkt efteråt kl 18 nere i församlingsvåningen (cafét). Slut är det kl 20.30 men häng gärna kvar lite längre!

Hör med mig om du är sugen att hänga på eller har några frågor: Evelina, 0761929127

Fredagshäng i Elimkyrkan

Elim Youth är för dig mellan 12-19 år i kyrkan. Vi hänger, käkar god mat och snackar om livet och Gud. Vi har först bibelstudiet Centrum i Elimkyrkan från kl 17 i en timme, sedan börjar Elim Youth kl 18 och slutar runt kl 20.30, eller tills sista personen är kvar :)

Vårens program för 2018 hittar du genom att klicka här: Elim Youth Våren 2018

Kalender – Det här händer denna månad/termin:

– Vad händer på fredagar? –

Vi hittar på olika grejer i vår på Youth, bland annat är vi hemma hos ungdomsledaren Eve och andra ledare, har spelkvällar, tävlar i mario kart, bakar tårtor och sjunger karaoke. Om du vill veta mer om vad vi hittar på nästa gång vi samlas, prata med ungdomsledaren Evelina Hössjer så får du sms varje vecka om vad som är på gång!

Har du några frågor? Tveka inte att ringa eller sms:a Evelina Hössjer på 0761929127.

Vi ses!