Dagledigträffar tillsammans med andra församlingar i Skövde

Vi har Dagledigsamlingar tillsammans med Immanuelskyrkan, S:t Matteuskyrkan, Skogsrokyrkan, Frälsningsarmén och Pingstkyrkan. Ungefär en gång i månaden har vi i Elimkyrkan en dagledigträff i våra egna lokaler. Aktuellt programblad kan du hämta i kyrkan eller läsa längre ner på sidan.

Dagledigträffarna i Elimkyrkan i Skövde är anslutna till RPG, ”Riksförbundet Pensionärs Gemenskap”. RPG vill tillvarata de äldres intressen och verka för en tryggad pensionärstid. RPG vill även inspirera till en meningsfylld gemenskap, där de äldres livserfarenheter och kunskap får komma till sin rätt.

Program Skövde RPG-förening

HÖSTEN 2019

Onsdagar kl 15.00

18/9 Frälsningsarmén

Jan-Erik, Anders & Svenne. Tre musiker från Skara sjunger och spelar för oss. Kollekt tas upp till föräldralösa barns skolgång i Tanzania.

25/9 Immanuelskyrkan

”Herr och fru Hackspett” Marita och Beppe Wiström från Fridene sjunger och spelar.

2/10 Elimkyrkan

”Vardag med polisen” Polis Mathias Johansson berättar om sitt arbete.

9/10 Pingstkyrkan

”Postverket i forna tider” F.d. lantbrevbärare Herbert Hjelm, Tidaholm, berättar posthistoria.

16/10 Matteuskyrkan

”Mitt liv som präst” Jan Wahn från Mariestad berättar.

23/10 Immanuelskyrkan

”Bord duka dig” Hovlakej Henrik Fredriksson berättar om Kungliga Representationsmåltider.

30/10 Elimkyrkan

Chokladprovning med Lena och Tony. Vi får smaka och prova choklad i många olika former.

6/11 Pingstkyrkan

”I Ben Gurions fotspår” Tomas och Simon Holst sjunger, spelar och visar filmklipp från Israel.

13/11 Immanuelskyrkan

Jard Samuelsson sjunger, spelar och berättar.

20/11 Frälsningsarmén

”Humor i allmänhet och Västgötskt i synnerhet” Gillis Hellberg, Falköping, berättar.

27/11 Elimkyrkan

”Vår nye pastor” Elimkyrkans nye pastor, Erik Hallåsen, presenterar sig.

4/12 Pingstkyrkan

”Mitt liv från födelse fram till nu” Susanne Persson Blomvik, Falköping, talar och sjunger.

11/12 Immanuelskyrkan

Julsånger och Luciafirande. Vi sjunger julsånger tillsammans och får ett Luciabesök av barnkör från Däldernas kapell.