Lördagsmys5

LÖRDAGSMYS MED ÖVERNATTNING 21-22 OKTOBER

Snart är det dags äntligen dags för myskväll med övervattning igen! Den här gången kommer vi övernatta i kyrkan mellan lördag – söndag 21-22 oktober.

Alla barn sover över med en förälder (Hör av dig till någon av oss som är ansvariga om du som förälder inte kan vara med). Vi har ingen åldersgräns men upplägget på övernattningen passar från sex år. Vi ses i Elimkyrkan vid 17:30 tiden, äter något  gott och är med på roliga och spännande aktiviteter. Kvällen avslutas med andakt och mys.

Alla tar med det man behöver för att övernatta som till exempel madrass, kudde m.m. Vi har ett rum för de som vill lägga sig lite tidigare och ett annat rum för de som vill vara upp lite längre. På söndagen avslutar vi med en kort samling efter frukost, ungefär vid 10 tiden. Vi gör allt till självkostnadspris.  Klockan 11 på söndag är det gudstjänst i kyrkan.

Anmälan dig till David Seiving 070-8717051