Till alla medlemmar i Elimkyrkan Skövde Baptistförsamling

De senaste åren har vi kommit ikapp många av de underhållsbehov som har funnits på vår kyrkobyggnad. Taket är bytt och fasaden är fixad, men även innemiljön är sliten och i behov av underhåll. Församlingsmötet har därför beslutat att renovera församlingsvåningen.

En arbetsgrupp i kyrkan har gjort ett fantastiskt arbete för att hitta lösningar som passar församlingen på bästa sätt. Äntligen gör vi förbättringar som märks där vi möts. Renoveringen genomförs under juni-augusti för att påverka ordinarie verksamhet så lite som möjligt. Den totala kostnadsramen för renovering och nya möbler uppgår till maximalt 650 tkr. Nu behöver vi gemensamt hjälpas åt med finansieringen. Styrelsen har enligt uppdrag lånat 500 tkr på banken men vi vill betala av lånet så snabbt som möjligt.

Skiss på församlingsvåningen ur offertunderlag. Detaljerna (däribland öppna spisen) är inte exakta i underlaget, men ger en känsla för vart vi är på väg.

Köp din stol – insamlingsmål 1

Ett första insamlingsmål är att vi ska kunna betala av stolarna. Så var med och köp din stol! Varje stol kostar 3000 kr, men var och en bidrar efter förmåga och alla bidrag är välkomna. Stort tack på förhand för din gåva.

Sätt in din gåva på bankgiro 5112-0798, skriv ”Min stol” i meddelanderutan.

Guds välsignelse över dig och Elimkyrkan. Var med och be att renoveringen går bra och att vi ska få betjäna många människor i våra lokaler.

/Styrelsen